Το εβδομαδιαίο – μηνιαίο πρόγραμμα μαθημάτων του Surya Bali Yoga School.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ONLINE (ΜΕΣΩ ZOOM)

 

Ο Αλέξανδρος επιθυμεί να παρακολουθεί και εσάς με βίντεο για να μπορεί να σας βοηθήσει με τις ασκήσεις, αν το επιθυμείτε κι εσείς. Θα παρακαλούσαμε να έχετε κλειστό τον ήχο (mute) για την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος. Σε περίπτωση που θέλετε να ρωτήσετε κάτι, φυσικά και μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το μικρόφωνό σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα στη συσκευή σας. Θα γινεί αυτόματα οταν θα εισέλθετε στο μάθημα. Πατήστε ΕΔΩ για να εισέλθετε στο μάθημα. Χρησιμοποιήστε το MEETING ID και το password. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το zoom για πρώτη φορά, θα σας ζητήσει πρόσβαση στη κάμερα και στον ήχο της συσκευής σας. Μπορείτε να εισέλθετε στο μάθημα και πριν την προγραμματισμένη ώρα και θα βρίσκεστε σε αναμονή του μαθήματος.

 

 

Λόγω COVID-19 η κατοχύρωση της θέσης σας είτε με φυσική παρουσία στη σχολή είτε online (μέσω zoom) είναι υποχρεωτική.

 

Περιορισμένος αριθμός ατόμων στη σχολή, 6 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Θα μπορείτε να κλείνετε τις θέσεις σας μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα και οι θέσεις θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, ημέρα Κυριακή.

 

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί Gong Spirit & Γιόγκα Νίντρα.

 

Η προέλευση σε μάθημα της σχολής γίνεται 10′ πριν από την έναρξη του μαθήματος.

 

 

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.