Αλέξανδρος Surya Deva

 

Ο Αλέξανδρος Surya Deva κατάλαβε από μικρή ηλικία την πραγματική του κλήση για τη yoga κι αφοσιώθηκε σ’ αυτήν όπου και διδάσκει από το 1999. Επίσης την ίδια χρονολογία, έφερε την τέχνη του Gong & του Ηχώ-Συντονισμού στην Ελλάδα και την ενσωμάτωσε στην φιλοσοφία της γιόγκα. To 2003 ίδρυσε το «Surya Bali Yoga Gong Spirit School» στην Αργυρούπολη.

Μαθήτευσε για 8 χρόνια κοντά στους δασκάλους Maha Guru Puk Wayan & Maha Guru Puk Katut στο Bali όπου έμαθε την τέχνη της Hatha, της Kundalini yoga & της Κρυσταλλοθεραπείας. Το 2005 ήρθε σε επαφή με τους Σαμάνους του Περού και μυήθηκε στο Vision Quest.

Συνέχισε την μαθητεία του στην Ελλάδα στο σύστημα της Satyanada Yoga μέσω του Swami Sevaratna. Έκανε κρίγια γιόγκα στο ομακόειο Αθηνών και παρακολούθησε επίσης σεμινάρια Ashtanga & Iyegar γιόγκα. Στην συνέχεια ολοκλήρωσε το teacher training-level 1 της Kundalini Yoga με την μέθοδο του Yogi Bajan το 2008 & το 2015 τελείωσε και το level 2, κάνοντας τώρα την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να διδάσκει μελλοντικά στα επόμενα Teacher training. Παράλληλα ασκεί την μέθοδο ρεφλεξολογίας Sat Guru Charan του Yogi Bajan.

Στον σύλλογο που ίδρυσε ο Αλέξανδρος το «Surya Bali Yoga Gong Spirit School» ασκείται και διδάσκεται η τέχνη του διαλογισμού με Gong μοναδική στην Ελλάδα. Με τον τρόπο που λειτουργεί δονώντας κάθε κύτταρο του σώματος αποβάλλει στρες και ένταση. Επιπλέον, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα εναρμονίζοντας τον άνθρωπο σε πιο φυσικούς ρυθμούς. Επίσης χρησιμοποιούνται στην βαθιά χαλάρωση κρυστάλλινες ηχογαβάθες από χαλαζία (Crystal Bowl). Οι ηχογαβάθες αυτές εξυψώνουν την συνείδηση μας μαλάσσοντας τον εγκέφαλο και αποφορτίζοντάς τον από αρνητικές σκέψεις κι εμμονές.

Από το 2015 συνεργάζεται με τον Λεωνίδα Τζώρα στο Gong Spirit. Ένα συνδυασμό ήχων από Gong κρυστάλλων χαλαζία κι άλλων εξειδικευμένων μουσικών οργάνων.

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.